недеља, 10. јун 2012.

Colors, colors :)

Ode i ovaj dan polako. :) 
Malo sam gledala neke lakove na internetu, nakon što sam se jedva namolila da sednem i pogledam matematiku i informatiku još jednom. 
...I našla sam svašta nešto lepo. Izgleda da su drečave boje u trendu, ali mi se ne da da ih upotrebljavam, često nosim i tako dalje, i tako gore. Hah, smešan mi je posebno onaj drečavi lak roze ili narandžaste boje...jao, to ide na bele ruke, a obično nisu bele xD pa izgleda ružno, ne znam, barem meni. 
Ovi su divni, ne znam da li ću moći ovako nešto da nađem, nadam se! 
Volim te blede boje. . . Volim i sve nijanse braon boje. Jesenje i zimske boje...mmm najlepše :)
:) moram baš da procunjam svuda da ih nađem, u Nišu ću to najverovatnije da nađem, ovde nema baš velikog izbora...i svi su skoro Golden Rose, imaju lepe boje, ali su postali mnogo gusti i lepljivi, ili retki, pa treba trista puta da premazuješ nokat da dobije kasvetnu boju. 
Eto, ja se za lakove sad uhvatila...bruka. Jaooo, mislim da sam ovde negde videla lak ove boje, sad sam se setila...valjda se nije prodao, pa možda ga uzmem sutra onda. o.O 
Lena opet dolazi...ima je i previše u mom životu ovih par meseci. Raste, i besni, kažu da mnogo podseća na mene, ali ja ne verujem da sam bila onoliki vandal... Ne mora toliko često da dolazi, stvarno ne mora. :D Bez obzira na sve, ja nju mnogo volim, samo malo da se smiri... :D 

Нема коментара:

Постави коментар