недеља, 02. јун 2013.

I ja sam maturiralaaa :D

Moram da priznam da sam se i pored toga što sam očekivala da ću se odlično provesti, provela još bolje. :D 
Naravno, moji su bili u fazonu udaaja ćerke, ili ispraćaj u vojsku. :D Pa su me terali da se slikamo, pa su me terali pa terali...dok nisam mogla više, onda mi je došla Anđela i spasila situaciju. 
Naravno slika sa Lenom, nije mogla da POMINE. XD Ista ja, samo što ona upada na slike, ali barem ima koliko toliko normalne facijalne ekspresije. :D 
Ja kad se setim kako sam upadala u kadar sa nekim zgužvanim licem, stalno, kreveljila sam se kao nenormalna, ah. :D 

Izgledam nakrivljeno ovde. o.O Ah, ali dobro. :) Ja sam prezadovoljna kako sam ispala, ali stvarno, nisam očekivala da će šminka dobra da bude uopšte :D s obzirom na to, kakve reflekse nekad imam. :D Sada su bili kao u mrtvog konja. :D Ova mi je omiljena, mislim da će iĆ na profilnu... :D hehehe. Ne smem da zaostajem... :D Ova izgleda veoma dominantno, oduševljena sam :D ali ne bih da preteram sa dominacijom na šugavom mi fecetu. 
Stani, ova mi je ipak mnogoo draža... :D <3 Divna atipična slika pred maturu...
Kasnili smo sa ulazom naravno :D a trebalo je da bude u osam, tj. da počne u osam, ali ali ali aliii :D nije! 
Matija je došao po mene naravno...oduševio se :D ne znam zašto su dečaci očekivali da ćemo da nosimo minjake. :D eee svašta.
Moram da priznam da smo bili najlepši, nije što su moji, ali su GImnazijalci bili najlepše obučeni. :D Eto, u ovoj rečenici sam primetila jedan od odbrambenih mehanizama RACIONALIZACIJU :D i to u formi SLATKOG LIMUNA. Ekekekek. :D Evo je mojE AnE <3 A Jelena kao princeza iz Diznijevih filmova... p.s. ukrala sam joj slike. D: 

Нема коментара:

Постави коментар